sund-levevis.dk  

Gode råd til et sundt hjerte og kredsløb:

Vær åben for nye situationer her i livet og få det hele med

LoneSmila Aurore Bergman

Jeg er uddannet Stress Release Terapeut, Kropsterapeut, Phytoterapeut(R), SundhedsCoach, Bach Multi-terapeut og Healer

Mit CV ser således ud:

2019/2020 Komplementær rådgivning/vejledning indenfor kræftsygdomme. Uddannelsen "Support & Care - Kræft" fra Institut for Biologisk Medicin.


2017/2018 Psykologi på C og B niveau


2017 Stress Release Terapeut. Uddannet af Rikke Anderberg, Center For Kropsbevidsthed.


2014 Følelsesforløsende Kropsterapeut. Terapiformen hedder OmniTherapy og jeg er uddannet af Omni og Ronn Gall som kommer fra Israel. OmniTherapy står for "Helhedsterapi".


2012 Uddannet Sundhedsambassdør via Kea (Københavns Erhversakademi) og Humankoncept. Kurset er afsluttet med en eksamensopgave som i mit

tilfælde omhandlede: ”Sundhedsfremme af arbejdsrelateret stress hos kvinder og mænd i alderen 30-50 år”.


2010/2011 - 7 forskellige kurser i "Mad som behandler" hos Ernæringsterapeut Mia Damhus og Psykoterapeut Karen Kaa. Følgende er gennemgået: Fordøjelsen, Kredsløbet, Stress, Bevægeapparatet, Hovedpine/migræne, Vejrtrækningen og Fertilitet. 

2009 Kursus i "Kommunikative kompetencer" på Psykoterapeutisk Institut. Varighed 6 dage.

2008 Phytoterapeut(R) fra Urteskolen. Det er en uddannelse i anvendelse af plantemedicin (komplementær medicin), og den har en varighed på ca. 3 år. Du kan læse om uddannelsen på www.urteskolen.dk.

2008 SundhedsCoach fra At Work. Uddannelsen har en varighed på 8 uger. Du kan læse mere på www.atwork.dk

2008 Kursus i Kinesiologi med henblik på test af vitaminer m.v. Kurset er taget hos Københavns Kinesiologiskole Touch for Health. Du kan læse mere på www.kbhkinesiologiskole.dk

2007 Kusus i Irisanalyse. Undervist af Ernæringsterapeut Frede Damgaard via Urteskolen. Du kan læse mere om Frede Damgaard på www.frededamgaard.dk

2005 Anatomi/fysiologi/farmakologi og sygdomslære fra Skolen for Alternativ Terapi. Undervist af læge og skoleleder Ole Købke. Jeg har taget uddannelsen over 2 år. Du kan læse mere på www.samhita.dk

2004 Bach Multi-Terapeut. Uddannelsen har jeg taget hos Anette Møller-Jensen. Gennem min uddannelse til Bach Multi-Terapeut har jeg afprøvet alle disse forskellige remedier på mig selv.

2004 Healer med speciale i psykisk healing fra Institut for Personlig Udvikling. Grunduddannelse og overbygning med en varighed på ca. 2 ½ år som inkluderede en personlig udvikling. Du kan læse mere på www.healing.dk

NLP kursus "Vejen til selvledelse" hos DIEU og undervist af Mathilde Feldstedt.

Desuden er jeg uddannet Statsaut. Ejendomsmægler / Valuar og har i mange år arbejdet indenfor den finansielle verden, bl.a. i realkreditinstitutter og hos ejendomsmæglere.

Jeg har siden 2003 haft egen klinik hjemme.

Jeg har igennem årene fået erfaring med mange forskellige problematikker.

Hele livet igennem har jeg været interesseret i det hele menneske. Jeg har altid syntes, at det var vigtigt, ikke kun at behandle det fysiske problem, men også årsagen. Når årsagen behandles, vil der altid følge en personlig udvikling hos den enkelte.

At hjælpe andre mennesker gennem kriser, sygdom, smerter, forskellige problemer m.v. for så derefter at følge deres personlige udvikling, er en af livets glæder for mig. Det er så dejlig en gave at give et andet menneske.

"Min største erfaring med den alternative verden mødte jeg i 1990, hvor min mand på 3. år havde modermærkekræft. På daværende tidspunkt var der kun 11% som overlevede efter 5 år. Efter at lægerne blot kunne stå klar med kniv og gaffel som de sagde, besluttede han at gå den alternative vej. Der blev rettet op på kroppen med flere

forskellige remedier, bl.a. vitaminer og mineraler, healing, homoøpati m.v. Den følelsesmæssige del blev der også taget hånd om via samtaler. I de efterfølgende 4 år blev der arbejdet hårdt og målrettet med en helbredelse. Min mand er i dag en sund og stærk person som fokuserer på positivitet, fysisk og psykisk balance."

I hjertet ligger nøglen til din lykke og tilfredshed her i livet. Din egen indstilling til livet betyder alt.

Hjertet har nogle mentale og følelsesmæssige temaer såsom:

• Kærlighed og had

 Selvcentrering

Kontakt mig på:

Tlf. 28 56 58 78 eller på

mail: Lonesmila@sund-levevis.dk

Min klinik har adresse på:

Holbergsvej 48

3000 Helsingør