Stress Release Terapi

Stress er i dag ikke anerkendt som en sygdom men som et symptom på en travl og uoverskuelig hverdag. Det er dog påvist, at ved forekomsten af stress, optræder flere skavanker i kroppen som kan ende med sygdom og som dominobrikker falder kroppens forsvar, stabilitet og balance til jorden.


Symptomer ved stress kan f.eks. være, at du sukker meget, har kort lunte og er opfarende, føler dig ked af det eller ligefrem går i et sort hul, har svært ved at overskue dit arbejdet og dit liv i det hele taget, har tankemylder, ondt i maven, et hjerte som banker lidt for hurtigt en gang imellem, ondt i nakken, ondt i hovedet, ondt i muskler og andre forskellige spændinger. Det kan også være du mærker andre fysiske symptomer såsom søvnløshed, forstoppelse/diarre, for højt blodtryk, glemsomhed og angstfornemmelser.   


Terapiformen giver aflastning af stress-symptomer fra muskler, led og organer.


Stress er en individuel følelse og alle skal behandles forskelligt.


Ens for alle er dog, at vi spænder mange af de samme muskler når vi er under pres, f.eks. kæbe-, pande-, skuldermuskler og læggene. Denne behandlingsform vil frigøre den spænding, du gennem længere tid har tilføjet disse muskler.


Når din krop efterfølgende er i stand til at slippe anspændtheden, vil du mærke, at din krop vender tilbage til det udgangspunkt du engang havde før den stressede periode. Som Stress Release Terapeut kan jeg mærke hvor de enkelte spændinger sidder og den målrettede behandling vil have stor effekt på din krop.


Behandlingen er blid og der samtales kun, hvis du har brug for det.


 Vidste du at:

Kontakt mig på:

Tlf. 28 56 58 78 eller på

mail: Lonesmila@sund-levevis.dk

Min klinik har adresse på:

Holbergsvej 48

3000 Helsingør